eddy van dam fotografie

 

Prijslijst

Vakfotografie in combinatie met beeldbewerking is kunstwerk; daarom is het resultaat een kostbaar bezit. Prijslijst foto opdracht, professionele vakprints en canvasprints download je hier >>>.

Cadeaubon

Origineel is de fotoshoot cadeaubon, jij bepaalt de waarde voor Valentijsdag, verjaardag, geslaagd examen, zwangerschap, voorgenomen huwelijk of als een echt liefdevol gebaar!
Tips!
Tarief foto opdracht

Tarief foto opdracht € 119 per uur is inclusief alle bewerkingen. Resultaat wordt afgeleverd op cd in hoge resolutie (300 dpi).

Studiofotografie of locatiefotografie

Vol uur fotoshoot met de beste uit de hele serie bewerkt op cd nu tijdelijk inclusief een vakprint 20 x 30 cm tijdelijk samen € 119! (Maximaal twee personen)

Tarief digitale werkplaats

Photoshop beeldbewerking € 59 per uur; kleine greep van de mogelijkheden staan op deze pagina >>>.
Fotoalbum samenstellen en afwerken € 59 per uur. De totaalprijs is afhankelijk van het type fotoalbum en het aantal pagina's.
De prijs van scannenen en digitaliseren van analoge foto's en fotonegatieven is afhankelijk van de aangeboden kwaliteit en hoeveelheid.

Reiskosten

Binnen een straal van 4 kilometer worden geen reiskosten in rekening gebracht, daarbuiten is dit € 0,19 per km. Afstand wordt berekend met routeplanner >>>.

Verzendkosten

Bij verzending wordt portokosten berekend.

Voorwaarden

Op mijn werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografen Federatie van toepassing, deze zijn hier te lezen >>>.